2015

 

 

8 timers tur fra Hirtshals d. 21-11-2015 blev aflyst pga. vejr og manglende tilmeldinger


Hirtshals d. 31/10-15

 

Så blev det turen til Hirtshals, vi var 8 deltagere fra klubben og 5 udefra, alle var mødt op i god tid, så Torben,skipper på Michael Frank ,vi sejler da alle er ombord, vi sejler til den Gule Grund, var ca 1 times sejlads fra Hirtshals, vejrudsigten var god, kun ca 6 meter,så det lovede godt, vel ankommet til den Gule Grund fik vi gang i fiskeriet, der gik en rum tid før den første fisk landede på dækket,men så gik det jævnt, men langt imellem fiskene , det blev en tur på det jævne, men kunne godt være bedre fiskemæssigt, men Torben på Michael Frank flyttede fra plads til plads,der var bare for få fisk,efter vores mening,men det kan skipper jo ikke værre herre over,men efter en lang dag blev det alligevel en god dag, af arter kan nævnes, Makrel-Lange-Mørksej-Rød Knorhane-ising-rødspætte-Torsk.

 

Kan lige nævne at Lars P. Larsen satte ny klubrekord i Rødspætte, med en fisk på hele  1,6, kg tillykke med den.Tak til alle for igen en god tur.
 
Mvh  Henning


Hirtshals d. 10/10-15

Lørdag var vi 6 mand fra klubben med Mikael Frank fra Hirtshals. Vi sejlede ud i 2 til 4 m/s og tørvejr så vejret kunne ikke blive bedre. Efter 1 t sejlads var vi klar til at starte fiskeriet, første stop var der ikke ret meget liv, der blev fanget et par torsk så skipper flyttede til næste plads hvor der heller ikke blev fanget ret meget, så det blev en af de dage hvor vi prøvede mange forskellige pladser og et enkelt vrag. Da vi var færdig med dagens fiskeri havde de bedste 20 fisk og der var fanget torsk op til 8 kg - mørk sej - lys sej - rødspætte - makrel - hornfisk - knurhane og lange så selv om der ikke var mange fisk havde vi en god dag hvor Torben som sædvanlig gjorde sit bedste for at finde fisk til os. 

Husk vores næste tur fra Hirtshals d.31-10 fra 08 00 til 16 00

Tilmelding kan ske til JC Fisk og Fritid, Sæby tlf. 98464303 eller til havtursleder Lars Andresen tlf. 40405831

Mvh

Lars

 

Fladfisketur d. 19.9-15. Spodsbjerg. 2 Nye klubrekorder!

7 mænd og kvinder havde valgt at bruge en lørdag på fiske fladfisk ud for Langelands kyst. Det var givet godt ud. Vejret var helt perfekt. 2-4 m/s fra sv og 15-18 grader. Vi sejlede ud fra Spodsbjerg med det gode skib Kirsten og den meget dygtige skipper Henrik ved 8 tiden.

Vi havde aftalt at givet fiskeriet efter pighvarrer og slethvarrer en chance fra morgenstunden af. Skipper Henrik havde skaffet friske tobiser til formålet. Der gik ikke mange minutter efter at fiskeriet var startet før den første pighvarre og slethvarre kom på dækket. Der blev i løbet af formiddagen fanget 4 pighvarrer og 2 slethvarrer. Der blev der sat 2 nye klubrekorder. Anders Thomsen fangede en pighvarre på 0.460 kg og Rasmus ? fangede en slethvarre på 0.570 kg. 20 gram mere end den formand Henning fangede!

Efterfølgende fiskede vi efter andre fladfisk og der kom en hel del store og flotte rødspætter, isinger og skrubbere på dækket. Så alle fik nogle fine fladfisk med hjem. Vi sejlede i havn kl. 15. Så var det tid til fiskesnak og filetering af fisk.

Alle overnattede på Spodsbjerg camping plads og aftensmaden blev indtaget på det gamle hyggelige badehotel i Spodsbjerg. Efter fælles morgenmad søndag på campingpladsen tog alle afsted nordpå.

Det kan kun anbefales at deltage i næste års tur, hvor der er tid til gode fiskesnakke og fangst af fine fladfisk.  Tak for herlig tur!

Mvh Anders

 

Havtur fra Thyborøn med Bodil d. 22/8-2015

Med udsigt til en kanon vejrudsigt, så var alle forventninger høje, til den sidste tur med Bodil i år. Med alle vel ombord og uden at nogen faldt i vandet, (ingen  navne nævnt), så sejlede Bodil mod nord/vest  for at fange lidt Sej på dybt vand. Kl. 8.30 var alle klar med stængerne, men her blev stukket en ny kurs, da det vrag vi skulle fiske på var optaget af en nordmand med pilkemaskine. Så efter ca. 1 times tid var vi endelig klar.

 

Der var bare ikke rigtig gang i fiskeriet, som vi havde håbet på, så efter at have prøvet nogle udvalgte vrag i samme område, så vendte vi om og sejlede tilbage mod Thyborøn. På lavere vand var der ind i mellem lidt mere gang i fiskeriet. Der blev fanget en torsk på ikke mindre end 11,9 kg. Vores 2 kammerater fra Aarhus fangede b. la. 3 store torsk, hvor 2 af dem var med op på engang. Det krævede lidt hjælp fra sidemanden, da grejet havde besvær med trække 8,5+7 kg  fisk op på en gang.

 

Det blev ikke til de store mængder fisk, men der blev fanget Lange, Torsk og Sej, og med flot vejr hen på aftenen, og Per der gjorde hvad han kunne for at finde fisk, så var det en god dag på havet.

 

Tak til besætning og medlemmer for en god tur.

Jørgen Sloth

Familietur 15/08-15

Turen startede fra Hirtshals kl.15.00 med MS Michael Frank. Vejret var lettere overskyet med enkelte byger undervejs. Der blev fisket af børn og voksne på livet løs, men det var ikke den helt store fangst for nogen af medlemmerne – det blev til makreller, enkelte torsk, en Knurhane og et par små lys sej.

Mvh. Martin Christensen

NM 2015 - 13/06-15 Thyborøn
 
Så blev Nordjysk Mesterskab afviklet fra Thyborøn, det var 11 forventningsfulde deltagere der var tilmeldt,synd der ikke var flere,det blev en kanontur.
Vel ankommet og registreret kl.00.30 lørdag morgen gik turen til Per's grejbiks og de der manglede de sidste ting,fik handlet og turen gik så til det gode skib Bodil, hvor vi fik en godnat øl og gik så til køjs med 6 timers sejlads foran os, der var bare kanon godt vejr,faktisk havblik,så efter godt 5 timers søvn, stod vi op til kaffe og rundstykker, så var det tid til at fiske på det første vrag, der var flex på stængerne fra første nedslip, og sådan blev det ved hele dagen, rigtig godt fiskeri hele dagen, af arter blev der taget, Havkat-Torsk-Lange-Mørksej-Makrel-Knurhane.
En stor tak til Skipper Per,som altid kunne finde fisk til os, tak til Eskild for sponsering af pirke
 
Vinderne i Nordjysk Mesterskab blev.
 
1. Peter Jacobsen    med   268 point
 
2. Claus Blokhus     med   248 point
 
3. Eskild Pedersen  med   236 point
 
4. Henning Thomsen        215 point
 
5. Lars Andreasen            201 point
 
6. Martin Christensen      184 point
 
7.Bjarne Laursen              178 point
 
8. Anders Thomsen          164 point
 
2 Mands Hold.
 
1.Præmie  Claus Blokhus- Eskild Pedersen  med  484 point
 
2.Præmie Claus Blokhus- Henning Thomsen        463 point
 
Sjælden Fisk. Anders Thomsen. Havkat
 
Største Fisk.
 
1. Præmie. Lars Andreasen med Torsk   12,1 kg
 
2.Præmie. Gert                            Torsk     9,1 kg   
 
Tak til alle for en rigtig god tur,Formand Frederikshavn Havfiskeklub.Henning Thomsen

 Lars A. Torsk på 12.1 kg - NM2015 Thyborøn

 


Pokal tur 30/05-15
Så kom dagen til pokal tur fint vejr lidt vand fra himlen der kom lidt vind så vi tog ind timer før. godt med fisk til alle .ca 11 kg til 44 kg
 
  • Nr 1 med 333 point Bruno
  • Nr 2 med 293 Lars
  • Nr 3 med 272 Anton
  • Største fisk: Anton med 5,8 kg
  • Bruno 5,75 kg
  • Sjældneste fisk Dennis med rød knurhane
Referat af Bruno
Pokal tur 2015 vinder / HirtshalsHavtur d. 19/04-15

Så fik vi afviklet vores første tur fra Hirtshals, vejrmeldingen lød på 8 til 10 m/s og aftagende vind fra morgenstunden, men det kom først over middag og der var en del af deltagerne der desværre var søsyge pga dette. Fiskeriet var rimeligt efter de forhold vi havde, på et tidspunkt drev vi med 2 sømil og det gjorde at det var svært at holde grejet på bunden og folk fangede hinanden. Dem der havde fanget mest havde 20 til 25 fisk, så endnu en god dag på havet med Mikael Frank og skipper Torben og hjælper Tage.


20 timers tur fra Thyborøn med Bodil d. 5-4-2015.

Det var klubbens første tur på havet i år fra Thyborøn. Vejrudsigten kunne ikke være meget bedre, så forventningerne var store. Vi sejlede fra Thyborøn ved 02:00 tiden og gik til køjs. Ca. kl. 8:00 var vi på det første vrag, og der var minsandten masser af store torsk og langer. Vi flyttede til nye vrag og der var gevinst ved næste alle vrag som Per med stor præcision fandt til os. Vi var også hjulpet af at der var nærmest ingen strøm og klar vand, så vi kunne blive over vragene i flere minutter. Vi sluttede af ved 18:00 tiden, og da have mange fanget adskillige baljer med torsk og langer. Vi siger tak til Per, Ole, praktikant og medlemmer for en kanon tur på havet.

Her er der billeder + videoer taget af Per /Bodil

Video 1,

Video 2,

Video 3,

Video 4

Mvh Jørgen Sloth


8 timers tur fra Hirtshals med Michael Frank d. 7-3-2015 blev aflyst.

 

 
 
 
 
Frederikshavn Havfiskeklub © 2018